top of page
  • Фото автораАлександр Аненков

Бързи съвети за красота по празниците



Всяка дама желае да бъде неотразима по време на празничната Новогодишна нощ. Често обаче грижите по приготовленията са толкова много, а времето така бързо лети, че накрая не остава време да се погрижи за себе си.

Как да се справим в ограничен лимит от време?


Отделете си поне един час и следвайте експрес-съветите от нашата статия.


 

Грижа за тялото



Продуктите от серии SPA Collection ще помогнат да направите грижата за кожата на тялото особена: деликатно ще почистите кожата, с Вас ще остане шлейф от любим️ аромат, а подхранващите компоненти ще направят кожата гладка и копринено мека, ще предотвратяват сухотата и лющенето.

Ще имате разкошна SPA грижа без да излизате от дома си.


Първо използвайте скраба за тяло - ще почувствате възхитителна мекота и гладкост, защото натуралната захар и смлените черупки от кедрови ядки са се погрижили за нея. След това използвайте хидратиращия душ-крем и за финал хидратиращото мляко за тяло. Ще усетите колко е хидратирана кожата благодарение на маслата от ши и шам-фъстък и как етеричните масла са я изпълнили с енергия.


Всички активни вещества са със 100% растителен произход.

За Вас остава да изберете своя аромат - благородния аромат на кедър и сочна ябълка или чувствения шлейф на горска ягода и освежаващ зелен чай.


 

Грижа за кожата на лицето


1. Почистете лицето. Най-лесно е с мицеларна вода - многофункционален продукт, който почиства, премахва козметиката и при това не изсушава кожата. Отмийте с вода и тонизирайте.


2. Идва ред на хитов продукт от Experalta Platinum - криолифтинг маската за лице, която за минути ще "изтрие" следите от умора и оточностите. Кожата е стегната, гладка и свежа – мигновено преобразяване и видим лифтинг-ефект веднага след употребата.


А още - криолифтинг маската може да бъде не само маска! ⠀

  • ️Лайфхак № 1. Използвайте маската като течни пачове за околоочния контур - отлично премахва оточността и разглажда кожата.

  • ️Лайфхак № 2. Ако използвате криолифтинг маската заедно с пилинга от Experalta Platinum - ще получите още по-мощен ефект. Измивате лицето, обтривате с пилинга, нанесяте веднага след това маската. Продуктите действат синергично и усилват взаимно действието си.

3. Тонизиране⠀

Използвайте подмладяващия тоник-софтнер. Подхранва кожата и добавя усещане за комфорт.

А той още може да бъде използват и като самостоятелно средство за грижа за кожата на лицето, и още и като маска за лице – просто салфетка от естествена тъкан напоете с тоника и поставете върху лицето за 15–20 минути. ⠀

4. Нанесете серум.⠀

Действаме според потребностите на кожата: ⠀

  • Базова потребност – дълбока хидратация. Серум "Хидратация и сияние" - добавя сияние за сметка на хиалуроновата киселина. ⠀

  • Серум "Коректор на бръчките" - предпазва от появата на нови бръчки, разглажда съществуващите. Особено внимание – назолабиалните гънки (гънките около носа към устните), зоната под очите. ⠀

  • Серум "Моделиране и лифтинг" – ефект като от механичен лифтинг - стяга и прави областта на нанасянето еластична. ⠀

Серумите може да се нанасят както локално, така и на цялото лице. Серумът е попил - вече сте почти готови с подготовката за грим. ⠀

Кремът има като вариант два оттенъка: светъл и среден. ⠀

Средният тон може да използвате като консилиер, неговата лека текстура е напълно подходяща за работа с кожата около очите. Използването на двата оттенъка ще помогне да се създаде индивидуален цвят.


6. Грим.

Използвайте вашите любими средства декоративна козметика, за да създадете образа, който желаете.

 

Грижа за ръцете



Правило №1 – кремът за ръце трябва да стане най-добрия ви приятел. Използвайте го по няколко пъти на ден. С негова помощ подхранваме, хидратираме и защитаваме кожата на ръцете.

Правило №2 – винаги носим ръкавици навън в студеното време.

⠀⠀

Правило №3 – защитаваме ръцете от битовата химия с помощта на ръкавици, избираме битова химия с деликатен и щадящ кожата състав.

⠀⠀

Правило №4 – полагаме и допълнителни грижи. Това са различни пилинги и маски за ръце.

Пилингите помагат за излющването на отмрелите клетки и правят ръцете нежни.

Маска за ръце след пилинка - затвърждава резултата.

⠀⠀

Правило № 5 – маникюрът се прави с грижа за нокътната плочка. Използвайте масло за кутитули или друго специално средство.


Как да се грижите за ръцете през зимата и какви продукти на Siberian Wellness препоръчваме можете да прочетете в специалната ни статия по темата.


 

Весели празници! Бъдете здрави, активни, красиви и неотразими в празничната нощ!

⠀⠀



bottom of page