top of page
  • Аненкови

"Профилактика срещу паразити"


Прочистване от паразити

В миналото е било съвсем нормално, хората да приемат периодично притивопаразитни продукти с цел обезпаразитяване. Дори различните религии и етноси са имали свои традиционни методи за тази цел.

Очистващи процедури са се правели приблизително на всеки 6 месеца или със смяната на сезоните. Тези методи са поддържали относителна чистота на човешките тела и са предпазвали от прекомерно разпространение на опаразитяването и съпътстващите болести, предизвикани от паразити.

В наши дни тези практики са забравени. Официалната медицина изостави обезпаразитяването на заден план, тъй като се счита, че подобрените хигиенни условия на живот в цивилизацията са премахнали паразитите. За съжаление това не е така и в последните десетилетия опаразитяването придобива застрашителни размери.

Вие навярно си мислите че този проблем е далечен и вас не ви засяга?

За съжаление не е така!

В днешно време много хора мигрират от една държава в друга, някои пътуват по работа, хиляди туристи всяка година посещават курорти в чужбина. В резултат на това, и на редица други фактори, инфекции, болести и паразити, които в миналото са се считали за изключително рядко срещани и то само в някои райони на света, днес се разпространяват в географски райони, за които са нетипични и преди не са били там.

За последните 20 години, няколко независими екипа от учени провеждат множество изследвания и установяват, че причината за множество тежки болести ( включително рак) се явяват паразитите в човешкото тяло.

Съществуват над 40 вида паразити, които са се настанили в човешкото тяло. И не само в червата, но също така и в черния дроб, белите дробове, половите органи, под кожата, и т.н. Тези "нежелани съседи" смучат сокове и телесни течности и причиняват отравяне на кръвта. В резултат на това, в човека се появява болест, която трудно се поддава на лечение: главоболие, хронични болки в гърлото или ангини, бронхити, сърдечни заболявания, заболявания на черния дроб, бъбречни заболявания, и т.н.

Влиянието на паразитите върху човешкото тяло привидно е незабелязано, но то е толкова опустошително, че може да в крайна сметка да доведе сериозни последствия и до развитието на много болести.

Какво можем да направим за себе си в такъв случай?

Регистрирайте се, за да получите отговора на нашия безплатен уебинар.

bottom of page